De când mă știu am constatat un conflict între curat și murdar și am încercat să rezolv această dispută.Am perceput nevoia de a curăța atât la propriu, cât și la figurativ. De aceea cred, de exemplu, în afaceri curate.

Probabil din această dorință încă de când am terminat liceul am vrut să pornesc o spălătorie auto. Prima încercare nu a reușit, mai apoi m-am asociat cu alții și am construit o afacere cu trei spălătorii, Professional One: la Cora, Iulius Mall și Selgros.

Totuși după aproape un an mi-am dat seama că serviciile nu sunt atuul meu. Parcă mă înțeleg mai bine cu comerțul, eram obișnuit să vând camioane DAF și mai apoi semiremoci Schmitz. Așa am pornit la drum cu vânzare de detergenți pentru industria auto și lichid de parbriz. Mai apoi am adăugat și produse de curățenie, Karcher.

Ne-am orientat spre Karcher pentru că este numărul unu mondial și împreună avem convingerea că putem furniza cele mai bune soluții pentru curățenie: echipamente de cea mai inalta calitate, accesorii potrivite pentru toate aplicatiile si agenti profesionali de curatare. Si garantia de a fi protejat prin serviciile de asistenta si service oferite.

Invatam continuu prin programe formale de pregatire organizate de Karcher, vizite regulate la fabricile Karcher pentru a intelege cum iau nastere idei si aparate, rigurozitatea cu care sunt testate si atentia cu care sunt ambalate produsele finite pentru Dvs. Si nu in ultimul rand invatam constant de la voi: clientii nostri.

Cativa dintre clientii si partenerii nostri sunt: Selgros Cash & Carry, Rombat, EVW Holding, Teraplast, Pehart Tec Grup, FrieslandCampina Romania, Karl Heinz Dietrich International Exped, Comelf, Hochland Romania, Transavia, Autoworld, Jidvei, Prodvinalco, Hotel Coroana de Aur Bistrita, Primaria Comunei Baciu, Primaria Orasului Beclean, Plus Filadelfia, Tabita Tour, Panemar Morarit si Panificatie.

Dorința noastră este ca începând din Cluj Napoca să creăm centre de curățenie: aparate, detergenți, accesorii, service și piese de schimb pentru produse de curățenie. În acest sens investim în locația din Cluj Napoca, str. Corneliu Coposu nr 86. De obicei planurile sănătoase sunt cele care sunt mai mari decât un singur om, lucru care ne-a mobilizat încât anul acesta am dublat echipa.