produse
  • Toggle Nav
Budean Claudiu
Claudiu Budean
Manager General
"De cand ma stiu am constatat un conflict intre curat si murdar si am incercat sa rezolv aceasta disputa. Am perceput nevoia de a curata atat la propriu, cat si la figurativ. De aceea cred, de exemplu in afaceri curate.

Probabil din aceasta dorinta inca de cand am terminat liceul am vrut sa pornesc o spalatorie auto. Prima incercare nu a reusit, mai apoi m-am asociat cu altii si am construit o afacere cu trei spalatorii, Professional One: la Cora, Iulius Mall si Selgros.

Totusi dupa aproape un an mi-am dat seama ca serviciile nu sunt atuul meu. Parca ma inteleg mai bine cu comertul, eram obișnuit sa vand camioane DAF si mai apoi semiremoci Schmitz. Asa am pornit la drum cu vanzare de detergenti pentru industria auto si lichid de parbriz. Mai apoi am adaugat si produse de curatenie, Karcher.

Ne-am orientat spre Karcher pentru ca este numarul unu mondial si impreuna avem convingerea ca putem furniza cele mai bune solutii pentru curatenie: echipamente de cea mai inalta calitate, accesorii potrivite pentru toate aplicatiile si agenti profesionali de curatare. Si garantia de a fi protejat prin serviciile de asistenta si service oferite.

Invatam continuu prin programe formale de pregatire organizate de Karcher, vizite regulate la fabricile Karcher pentru a intelege cum iau nastere idei si aparate, rigurozitatea cu care sunt testate si atentia cu care sunt ambalate produsele finite pentru Dvs. Si nu in ultimul rand invatam constant de la voi: clientii nostri.

Cativa dintre clientii si partenerii nostri sunt: Selgros Cash & Carry, Rombat, EVW Holding, Teraplast, Pehart Tec Grup, FrieslandCampina Romania, Karl Heinz Dietrich International Exped, Comelf, Hochland Romania, Transavia, Autoworld, Jidvei, Prodvinalco, Hotel Coroana de Aur Bistrita, Primaria Comunei Baciu, Primaria Orasului Beclean, Plus Filadelfia, Tabita Tour, Panemar Morarit si Panificatie.

Dorinta noastra este ca incepand din Cluj-Napoca sa cream centre de curatenie: aparate, detergenti, accesorii, service si piese de schimb pentru produse de curatenie. In acest sens investim in locatia din Cluj Napoca, str. Corneliu Coposu nr 86. De obicei planurile sanatoase sunt cele care sunt mai mari decat un singur om, lucru care ne-a mobilizat incat anul acesta am dublat echipa."