produse
 • Toggle Nav
 • SC Total Cleaning Center SRL este societatea care administreaza domeniul www.aparatedecuratat.ro si subdomeniile acestuia (numit in continuare "SITE"). SC Total Cleaning Center SRL este o societate organizata in baza legii romane, cu sediul social in orasul in Sat. Deusu nr. 147, Com. Chinteni, Jud. Cluj, avand CUI RO30841331, J12/2915/2012, telefon nr: 0264233797.

 • Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, SC Total Cleaning Center SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

 • Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor / clientilor (Cumparatorilor) privind situatia contului lor de pe www.aparatedecuratat.ro , informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

 • Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont si/sau de Comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a SC Total Cleaning Center SRL, si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre SC Total Cleaning Center SRL pentru desfasurarea si/sau derularea de catre SC Total Cleaning Center SRL de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

 • Prin citirea prezentelor Termeni si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.

 • Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa SC Total Cleaning Center SRL, Adresa: Str. Corneliu Coposu nr. 86, Cluj Napoca, Jud. Cluj va puteti exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:

  • o data pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate

  • sa interviti asupra datelor transmise

  • sa va opuneti prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara

  • sa solicitati stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege

 • Astfel, SC Total Cleaning Center SRL poate notifica utilizatorii/clientii privind ofertele curente prin newsletterul periodic, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

 • SC Total Cleaning Center SRL nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul www.aparatedecuratat.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

 • Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.

 • Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.